TOP BEDØMT ELEKTRIKER

VI LEVER AF GLADE OG TILFREDSE KUNDER, SÅ DU ER I CENTRUM GENNEM HELE OPGAVEN.

VI TILBYDER DEN KOMPLETTE LØSNING

SLUT MED AT RINGE RUNDT – VI TILBYDER AT LØSE HELE OPGAVEN.

UFORPLIGTENDE TILBUD

DU KAN ALTID FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD, ALT HVAD DU SKAL GØRE ER ENTEN RINGE ELLER SKRIVE TIL OS

EL-TJEK AF DIN BOLIG

Et el-tjek i ny og næ er utrolig vigtigt. Det er nemlig dit ansvar som hus- eller lejlighedsejer at få tjekket el-installationerne, så de er fuldt funktionsdygtige og lovlige.

Hvis du skal overtage en bolig, som du ikke kender installationerne på, er det vigtig at få lavet et el-tjek inden overtagelsen. Installationer kan være forbundet med stor brandfare, som både kan være skjult i vægge og lofter mm.

Med et el-tjek fra os kan du stole trygt på, at dine el-installationer bliver grundigt kontrolleret. Vi er din sikkerhed for et sikkert hjem. Vi undersøger stikkontakter, åbne afbrydere, skjulte samlinger mm. for at få en indsigt i hvilke slags installation, vi har med at gøre. Sidst, men ikke mindst, bliver eltavlen undersøgt og skilt ad, så vi kan se, om komponenterne er korrekt monteret og ingen skader har.

MANGE ÅRS ERFARING MED PROFESSIONEL & AUTORISERET EL-ARBEJDE

Hos Gøtterup El-Teknik ApS har vi mange års erfaring med elektrikerfaget, så vi kender de forskellige problemstillinger, som var det vores egen bukselomme.

Men vi ved godt, at der er hele tiden sker en masse nye ting og at udviklingen går hurtigere end nogensinde før. Derfor sørger vi altid for at være opdateret med den nyeste viden, bl.a. ved at få relevante efteruddannelser i moderne el-teknik, så du som kunde kan forvente det bedste og mest solide resultat.

Vi går altid et ekstra skridt for vores kunder

Hvis du vælger os som din lokale elektriker i København eller Nordsjælland, er du i trygge hænder.
Vi er en virksomhed med fokus på selv de små detaljer og øje for altid at løse opgaven efter dine ønsker og behov.

Det har, sikret os mange tilfredse kunder gennem tiden. Men vi stiller os ikke tilfreds. Hver morgen når vi står ud af sengen, er det med ét mål – at få flere tilfredse kunder. Vi ved nemlig, at vores virksomhed afhænger af glade kunder.

Alle kan lave fejl, men vi gør hvad vi kan hver dag for at undgå dette. Skulle du imod forventning være utilfreds med det mindste, kan vi forsikre dig om, at vi er de første til at få rettet op på det igen. Vi lever nemlig af, at du er tilfreds og det kan vi dokumentere da vi samler på anmeldelser fra vores kunder.

© Gøtterup El-teknik ApS All rights reserved. Havdrupvej 36, 2700 Brønshøj - Telefon: +4570605120 - CVR nr: 41204117 - Autorisation: EFUL-15213