TOP BEDØMT ELEKTRIKER

VI LEVER AF GLADE OG TILFREDSE KUNDER, SÅ DU ER I CENTRUM GENNEM HELE OPGAVEN.

VI TILBYDER DEN KOMPLETTE LØSNING

SLUT MED AT RINGE RUNDT – VI TILBYDER AT LØSE HELE OPGAVEN.

UFORPLIGTENDE TILBUD

DU KAN ALTID FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD, ALT HVAD DU SKAL GØRE ER ENTEN RINGE ELLER SKRIVE TIL OS

INSTALLATION AF LADESTANDERE, SOLCELLEANLÆG M.M.

Solceller er blevet et mere almindeligt syn på parcelhusejernes tag i takt med det øgede fokus på grøn omstilling fra regeringen og omverden. Det er slet ikke nogen dårlig ting, for solceller har rigtig mange fordele: Miljøvenlig energi

  • Lav vedligeholdelse og lang levetid
  • En totaløkonomisk besparelse
  • Producere strøm i dagtimerne, hvor behovet er størst

Solceller kan integreres i bygningens arkitektur, og de er støjfrie.

Hos Gøtterup El-Teknik ApS har vi mange års erfaring med montering og installation af solcelleanlæg og ladestandere til Elbiler.

Vi tilbyder en bekvem, effektiv og holdbar opsætning, så du kan gøre brug af de mange fordele ved solceller i mange år med minimum vedligeholdelse. Mangler du et overblik over, hvilke besparelser du kan opnå, eller hvad det kræver at få installeret et solcelleanlæg, står vi altid klar med professionel rådgivning. Vi hjælper gerne med en decideret udregning på. hvilken besparelse du kan se frem til med en investering i solceller.

MANGE ÅRS ERFARING MED PROFESSIONEL & AUTORISERET EL-ARBEJDE

Hos Gøtterup El-Teknik ApS har vi mange års erfaring med elektrikerfaget, så vi kender de forskellige problemstillinger, som var det vores egen bukselomme.

Men vi ved godt, at der er hele tiden sker en masse nye ting og at udviklingen går hurtigere end nogensinde før. Derfor sørger vi altid for at være opdateret med den nyeste viden, bl.a. ved at få relevante efteruddannelser i moderne el-teknik, så du som kunde kan forvente det bedste og mest solide resultat.

SMARTHOME- EN INTELLIGENT IOT LØSNING

Hos Gøtterup El-Teknik ApS elsker vi at arbejde med moderne løsninger, da det på den lange bane, sikrer vores kunder store besparelser og en mere bekvem hverdag. Vi installerer Smarthome løsninger i alt fra private hjem til hoteller. Vi har et omfattende sortiment af forskellige løsninger til lyd, lys, overvågning, automatiske døre m.m. så vi kan tilbyde en individuel løsning, der er tilpasset dit behov.

Vi går altid et ekstra skridt for vores kunder

Hvis du vælger os som din lokale elektriker i København eller Nordsjælland, er du i trygge hænder.
Vi er en virksomhed med fokus på selv de små detaljer og øje for altid at løse opgaven efter dine ønsker og behov.

Det har, sikret os mange tilfredse kunder gennem tiden. Men vi stiller os ikke tilfreds. Hver morgen når vi står ud af sengen, er det med ét mål – at få flere tilfredse kunder. Vi ved nemlig, at vores virksomhed afhænger af glade kunder.

Alle kan lave fejl, men vi gør hvad vi kan hver dag for at undgå dette. Skulle du imod forventning være utilfreds med det mindste, kan vi forsikre dig om, at vi er de første til at få rettet op på det igen. Vi lever nemlig af, at du er tilfreds og det kan vi dokumentere da vi samler på anmeldelser fra vores kunder.

© Gøtterup El-teknik ApS All rights reserved. Havdrupvej 36, 2700 Brønshøj - Telefon: +4570605120 - CVR nr: 41204117 - Autorisation: EFUL-15213